Hamar
HamKam-treneren erkjenner at laget hans ikke var godt nok til å rykke opp forrige sesong. Han vet også hvor laget må utvikle seg mest.
- De beste lagene vinner også på dårlige dager. Der har vi ikke vært sterke nok. Vi må bli mye bedre på å stå imot når vi blir trykket bakover, mener Skogheim.

Lagånd og samhold

Skogheim vil bruke denne vinteren til å gjøre hele laget bedre til å rydde unna foran eget mål.
- Jeg tror dette i bunn og grunn handler om lagånd og samhold, og vi skal jobbe for å gjøre spillergruppa enda bedre på nettopp dette, forteller Skogheim og legger til at laget fortsatt skal spille pasningsorientert fotball.
- Om vi klarer å krydre det med enda mer gjennombruddshissig fotball, tror jeg vi sportslig kommer til å ta et langt steg i riktig retning, smiler Skogheim som selv sitter på en kontrakt som løper ut 2014-sesongen.

Leter etter en back

Per i dag er det 15 spillere som har fått proffkontrakt i HamKam, i tillegg til at det er plukket opp fire faste hospitanter.
- Minimum 18 spillere må ha proffkontrakt, slik at klubben oppfyller lisenskravene. Øverst på lista står en ny kantspiller og en back, forteller Skogheim som kun har modølene Truls Jevne Hagen og John Anders Rise som rene backalternativer i øyeblikket.
- Vi bruker den tida vi trenger på å finne de riktige typene, fastslår HamKam-treneren som er veldig fornøyd med treningskampene denne vinteren.

Møter VIF på La Manga

- Fra treningsleiren i Spania og fram til seriestart møter vi veldig solid motstand, sier Skogheim som nylig fikk beskjed om at Kamma skal møte Vålerenga og Stabæk på La Manga.
- Egentlig skulle vi møte Mjøndalen på La Manga, men fikk byttet til Vålerenga, smiler Skogheim.
Etter treningsleiren skal Kamma teste seg mot Odd, Hønefoss og FFK før de serieåpner hjemme mot Hødd 6. april.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.