San Pedro
- Uansett hvor tøft jeg analyserer dette tapet, mener jeg treningsuka her på La Manga har vært positiv og laget er fortsatt i framgang, sier Vegard Skogheim etter 0-3 mot Stabæk.
HamKam-treneren oppsummer også at laget hans ble totalt utspilt i det drøye kvarteret Stabæk brukte på å score tre mål og punktere kampen før pause.
- Etter pause unngår vi et stortap, selv om jeg etterlyser stolthet i laget før pause, sier en skuffet Skogheim.

Lettere motstand

- Vi har møtt to lag som spiller i divisjonen over oss. Kampene her nede har gitt oss tøffe svar på hvorfor vi ikke spiller mot landets aller beste denne sesongen, sier Skogheim, som mener motstanden i 1. divisjon naturligvis er noe enklere.
HamKam har brukt mye tid på å forbedre laget defensivt så langt i vinter. Kampene på La Manga har fortalt at den jobben ikke er ferdig på en stund ennå.
- Jeg er langt fra fornøyd med at vi slipper inn seks mål på to kamper, men mange av scoringene kommer etter personlige feil. Det er ikke noe galt i posisjonsspillet vårt, mener Skogheim.
Mot Stabæk fikk Håkon Aalmen sjansen på høyre back, uten at samarbeidet mellom Aalmen og Pekka Lagerblom var spesielt imponerende før pause.

Ros til Psyché og Rise

- Jeg synes Christophe Psyché og John Anders Rise spilte brukbart mot Stabæk, og spesielt John Anders har levert to gode kamper, sier Skogheim som måtte vente i 89 minutter før Kamma noterte seg for sin første målsjanse.
- Offensivt er det ingen av spillerne som kommer opp mot sitt beste, og jeg er skuffet over at vi ikke produserer mer enn et par målsjanser totalt, sier Skogheim som også denne gangen startet med Tore Andreas Gundersen på benken.

Serielaget

- Vi nærmer oss seriestart og derfor bruker jeg også de spillerne som jeg mener er best i øyeblikket, sier Skogheim om laguttaket.
- De som ikke spiller fra start har én kun mulighet til å komme seg inn på laget igjen; plukke opp hansken og bevise at de fortjener å spille, sier HamKam-treneren, som mener oppholdet i Spania har vært lærerikt.
- Kampene har gitt oss svar på hva som kreves for å komme opp en divisjon. Vi har fortsatt en bit å gå før vi er gode nok, men vi har også vist at vi i perioder klarer å matche lag som spiller eliteserien, påpeker Skogheim.
I fjor høst var HamKam overlegne i møtet med Stabæk på Nadderud og vant hele 5-1. I San Pedro del Pinatar var styrkeforholdet mellom lagene snudd på hodet, og det var faktisk divisjonsforskjell på lagene denne gangen.
- Fotballen er rar, smiler Vegard SKogheim tappert og tusler inn i spillerbussen.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.