• Marius Skjelbæk
    FOTO: Trond Lillebo

- Det Hamkam mangler nå er profiler som appellerer til barna, spillere som gjør det til noe ekstra å komme å se på kamp, sier TV2-profilen før han fortsetter;

- Spillere som Christian Larrivee, Patrick Thoresen, og Kodie Curran i Storhamar Hockey er spillere som selger ekstra billetter, fordi de er en snakkis i ettertid, sier Skjelbæk i ukas episode av Stolthet & ære. 


Hør hele episoden i avspillervinduet øverst i saken, eller podkast-appen på din telefon,eller på Soundcloud her

Videre snakker trioen om HamKam sine kamper som har vært, samt de neste som kommer.

Ole Johnny og Marius prøver å løse problemene i norsk fotball, samt at vi får en HamKam-drømme11’er servert av Marius Skjelbæk.

Det blir også et gjenhør med den svenske flykapteinen Calle Noren, samt Thorir Hergeirssons spådom av Nest-Sotra på søndag. 

OBS: SPOILERALERT av sesong 2 av ‘’Heimebane’’.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.