Det viser pollen nettredaksjonen har hatt gående på HamKam-siden i én uke.
 
Før kampen mot Strømsgodset hadde drøyt 250 svart på pollen og på det tidspunktet svarte 31 prosent at de trodde HamKam rykket ned i år. Arne Erlandsen svarte da med å snu statistikken og si at syv av ti trodde på ny kontrakt.
 
Etter den famøse kampen mot Strømsgodset, hvor Kamma (og dommeren) rotet bort to poeng på overtid, har nå over dobbelt så mange vært inne og stemt (550 i skrivende stund). Og pessimismen er blitt klart større på HamKams vegne. Hele 39 prosent (214 stykker) av dem som har stemt tror nå laget rykker ned, mens 50 prosent tror de havner på nedre halvdel, men unngår nedrykk.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.