Her får Kent Bergersen beskjed om at John Anders Rise heller ikke kan spille dagens kamp mot Molde 2, på grunn av en vond lyske.

Med Osei Oviasu (lår), Adnan Haidar (lyske), Aleksander Woo Enger (kne), Valentin Blaka (legg), Daniel Bekkevold (kne) og Kristoffer Hagen (tre gule kort) ute i tillegg, har Kent Bergersen litt av en oppgave med å sette opp en startellever.

– må analyseres

– Jeg må sove på det, sa Bergersen etter gårsdagens treningsøkt. Det er ikke rart, når det kun er 14 spillere med proffkontrakt som er skadefrie.

Rise som ble testet fredag, var en viktig brikke for Bergersen til dagens kamp.

– Det er ikke ideelt selvfølgelig, John Anders var mye av nøkkelen til denne kampen. Vi må analysere og se på alle skadene for å finne ut om dette er noe vi kunne vært foruten, sier Bergersen som innrømmer at den tanken har streifet han denne uka.

Mbamba spiller trolig back

– Nå blir det en utfordring med å finne riktig startellever og spillemåte, sier Bergersen som prøvde flere ulike konstellasjoner på gårsdagens trening.

HamKam stiller trolig med disse elleve fra start mot Moldes reserver (4-4-2): Emil Holst–Truls Jevne Hagen, Tobias Ødegård, Syver Karlsen, Christopher Mbamba–Kristian Eriksen, Aziz Idris, Fredrik Sjølstad, Henrik Lehne Olsen–Marius Holt, Bajram Ajeti.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00