Kantspilleren er invitert til å trene med HamKam, og skal i utgangspunktet trene med klubben fram til midten av neste uke, forteller Kydland.

Chris Twiddy beskriver Kydland som en meget spennende kantspiller.

– Han er en litt uortodoks kanttype, hvor han er stor og sterk fysisk, med ekstrem fart og fine ferdigheter én mot én offensivt. Han er flink til å dra av en mann og ta av press. Det blir spennende å følge med ham de neste dagene. Jeg har ikke sett ham på 5–6 år, forteller Twiddy.

Vil ha lokale spillere

Assistenttreneren i Kamma forteller at han ikke er den rette personen til å uttale seg om de kommer til å signere Kydland, men uttaler på generell basis:

– Vi vil gjerne ha gode fotballspillere. Hvis han imponerer Kevin (Knappen) når han er tilbake, så vil vi selvfølgelig ha lokale gutter, som har vært her før, inn i troppen, sier Twiddy.

Kydland forteller at han synes det er gøy å få muligheten til å vise seg fram igjen i HamKam.

– Det er spesielt. Det er seks år siden sist, og jeg har aldri spilt for A-laget, så det hadde vært morsomt å muligens få prøvd seg, forteller Kydland.

Teknisk god

Han har for tiden ferie i Fløy, og skal etter planen trene med HamKam i ti dager, før han skal være tilbake i sør 20. juli.

Han forteller at han kan tilføre flere ting til HamKam.

– En del overstegsfinter. Jeg er god til å drible, god én mot én, bra tempo. Jeg er ikke så veldig sterk, men jeg er stor. Jeg har en okay fysikk og er passe sterk. Det er ikke sånn at jeg er så fysisk i spillestilen. Men jeg er en rask kantspiller, forklarer han.

Kydland er akkurat ferdig med en bachelorgrad i juss, og har søkt seg inn på masterstudier i Oslo fra høsten.

Kantspilleren forklarer at han har en avtale med Fløy om at han kan forlate klubben, dersom han ikke får seg en jobb eller studier på Sørlandet.

Kydland forlot HamKam i 2010 og meldte overgang til Vigør i 3. divisjon i 2013.

Der spilte han i tre sesonger, før han foran årets sesong meldte overgang til Fløy, som sliter i bunnen av sin andredivisjonsavdeling. Denne sesongen står Kydland med to seriemål.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.