Hamar
- Vi intensiverer dette arbeidet nå, og skal i dialog med alle i løpet av ei uke.
Disse spillerne har kontrakt som går ut: Emil Dahle, Aziz Idris, Anders Nedrebø, Edmir Asani, Niklas Tilley Solhaug, Emil Sildnes, Vegar Bjerke, Aleksander Enger, Sigurd Bølla, Torgeir Strand Osmo, Atle Tronsmoen.
Ole Amund Sveen har vært på utlån fra Strømsgodset, og har kontrakt med Drammen-klubben som går videre.
- Vi skal snakke med Strømsgodset om hvilke planer de har for Ole Amund, sier Vegard Skogheim, som ser for seg en stall på 22 spillere.
- Det er ikke slik at en stall spikres 1. november, som det var før. Vi hentet jo Tønne og Idris tett opp mot seriestart i vår, sier Vegard Skogheim.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.