Etter ni og en halv sesong, og 104 kamper for HamKam, byttet Rise beite mandag og skrev under for Ull/Kisa.

I dag møtes de to lagene. Etter all sannsynlighet starter Rise på venstreback for Ull/Kisa.

- Spesielt før og etter

Han legger ikke skjul på at det blir noe litt utenom det vanlige.

- Før og etter kampen blir det nok litt spesielt, men i bunn og grunn er det en vanlig fotballkamp. Underveis i kampen kan jeg ikke tenke på at det er gode kompiser eller gamle lagkamerater jeg spiller mot, sier John Anders Rise, og fortsetter:

- Vi vil ha tre poeng mot HamKam. Jeg håper selvsagt vi vinner, og jeg skal gi alt for at vi tar seieren. Ull/Kisa er også i bunn og har ni poeng opp til trygg grunn, så vi skal kjempe med nebb og klør.

Ville ikke slippe

Da han skrev under på Ull/Kisa-kontrakten hadde han ingen ønsker om å få slippe å møte gamleklubben HamKam.

- Det var aldri noe tema om jeg skulle slippe å spille kampen. Det ville vært helt feil signal å gi til klubben om jeg skulle ønsket det.

Det samme gjelder for Viktor Adebahr, som også har byttet ut HamKam til fordel for Ull/Kisa.

- Både jeg og klubben ville ha meg klar for spill så fort som mulig. Jeg skal ut å gjøre en jobb for min nye arbeidsgiver. Jeg er Ull/Kisa-spiller og har hundre prosent fokus på det, sier Adebahr, som i forrige serierunde altså var HamKam-kaptein.

- Det blir spesielt for meg og, men først og fremst gleder jeg meg til å komme i gang med å spille fotball igjen, sier han.

- Jubler ikke hemningsløst

Norsk Tipping opererer med 1,40 ganger pengene for seier til Ull/Kisa, mens HamKam-seier gir hele 5,50 i odds.

Ingen tvil om hvem som er favoritter til å kapre poengene.

- Skulle vi vinne så er jeg selvsagt veldig fornøyd med det. Likevel kommer jeg nok ikke til å juble hemningsløst, sier HamKam-veteran Rise.

- Jeg kommer sikkert til å juble og være glad om vi skulle vinne, men det har jeg ikke ofret en tanke til ennå, sier Viktor Adebahr.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.