Ivar Sollie Rønning har bare gjennomført én trening denne uka og skal testes lørdag.

– Denne uka har gått med på Fønix treningssenter, sier spissen, som er toppscorer i 2. divisjon med elleve mål.

Det er en vond lyske som hindrer trønderen fra fri utfoldelse på fotballbanen.

– Jeg har hele tiden hatt søndagens kamp i bakhodet og vært forsiktig for å bli klar til den. Er det opp til meg så spiller jeg. Men er det slik at jeg må stå over to kamper for å spille denne så er det ingen vits, sier han.

Kevin Knappen forteller at den viktige spissen skal testes lørdag før det avgjøres om han skal spille eller ei.

– Ivar har bare hatt én økt denne uka og er usikker. Han må testes før vi tar en endelig avgjørelse, sier Knappen.

Juan Manuel Cordero fikk seg en smell i ankelen på trening onsdag og spiller nok ikke mot Asker. Fredag trente han alternativt med fysio Magnus Nilsen.

– Vi har en god stall som takler noen skader. John Anders Rise er klar for å gjøre en jobb, men vi mister litt duellkraft om Ivar ikke spiller. For eksempel er Simen Bolkan Nordli nesten hundre prosent og kan være like god i andre faser av spillet, sier Knappen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.