Simen Bolkan Nordli var svært lei seg da han igjen fikk smerter i lysken. Den siste uka har han trent hardt og godt og trodde at skaden var leget. Nå blir det røntgen kommende tirsdag, for det er ikke en strekkskade Simen har.

- Jeg gjorde ikke noe spesielt. Jeg kjente bare at smerten kom. Synd for meg for jeg har gledet meg voldsomt til seriestarten. Nå får jeg ta tiden til hjelp, sier unggutten.

Kevin Knappen har dobbel dekning på alle plasser, så laget blir sikkert ikke svekket vesentlig.

-Det er klart dette er kjedelig for Simen, men skader får vi ikke gjort stort med. Simen kommer snart tilbake, det føler jeg meg sikker på, sier trener Knappen.

Truls Jevne Hagen som fikk en kjenning i lysken for noen treninger siden, var med igjen for fullt.

HamKam starter trolig med dette laget: Lukasz Jarosinski  Nicholas Mickelson, Francois Yabre, Ruben Alegre Guerra, Juanma Cordero - Petter Vaagan Moen, Truls Jevne Hagen Franck Semou - Ivar Sollie Rønning, Kevin Beugre, Ole Erik Midtskogen.

Bare timer etter HamKams trening var også Brumunddal igang med siste trening. Christoffer Heier Solbakken har blitt bedre. Allikevel er ankelskaden ikke leget nok til at Christoffer Heier Solbakken blir spilleklar. Syver Karlsen er også helt uaktuell til kampen mot Kjelsås.

Etter 30 minutter ut i treningen fikk Fred Leo Nysæter mer å tenke på. Erik Sigtbakken fikk smerter i kneet og klarte ikke mer. Løping gikk greit, men sparke på ballen var ikke Sigtbakken i stand til å klare.

- Dette går bare ikke. Utrolig surt tidspunkt å bli skadet på, men jeg kan ikke ta noen sjanser nå. Det kommer mange kamper utover, sier en skuffet Sigtbakken.

Neste kamp er kampen alle i Brumunddal gleder seg til. Nemlig mot HamKam på Briskeby. Bare dager etter HamKam-kampen er det cup-kamp borte mot Gjøvik-Lyn, så kampene kommer tett i april.

Selv om trener Fred Leo Nysæter har mange spillere i troppen, kommer han garantert til å merke at Christoffer Heier Solbakken, Syver Karlsen og Erik Sigtbakken ikke er spilleklare.

Brumunddal spiller trolig dette laget i serieåpningen mot Kjelsås hjemme: Emil Holst - Fredrik Haave Andersen, Rune Pettersen, Anders Ludvigsen, Kristian Eriksen - Markus Haave Andersen, Torgeir Strand Osmo, Henrik Lehne Olsen, Vegard Ruud - Jonatan Helmersen - Sigurd Ertsås.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.