• TROR MANGE DRAR: Fredrik Sjølstad har full forståelse for spillerne som forlater HamKam. FOTO: Mikkel Torpen Hokstad

Fredrik Sjølstad pådro seg et beinbrudd under cupoppgjøret mot Ottestad i slutten av april. Torsdag kveld var han endelig tilbake med en ball i beina da HamKam møttes til første trening etter sommerferien.

Fotballavbrekket til tross: Det har skjedd mye på Briskeby de siste ukene. Selv om økonomien hangler, er stemningen ifølge Sjølstad god blant spillerne.

- Stemninga er ganske bra med tanke på nyhetene vi har fått de siste ukene. Det blir ikke noe bedre av å deppe, sier Sjølstad konstruktivt.

Tror på spillerflukt

Nyheten om spillerlønnskutt på 50 prosent sprakk midt i sommerferien. Sjølstad tror mange spillere vil forlate den synkende skuta HamKam.

- Vi skal i møte med styret i morgen, og da får vi mer informasjon om hva som skjer videre. Vi er gjort klar over lønnskuttet, og jeg er spent på hvor mange som blir med videre.

- Tror du det blir spillerflukt fra HamKam nå?

- Jeg tipper det blir en del som drar, og det skjønner jeg. Mange har hus og bil, og det er ikke enkelt å betale det med halv lønn, forklarer Sjølstad.

Selv har 20-åringen tatt sin beslutning. Se hans tydelige svar på spørsmålet om sin grønnhvite skjebne i videovinduet over.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00