Sjølstad var akkurat tilbake etter en stygg bruddskade etter fotballferien. Det gikk derfor en støkk i Briskeby-publikumet da unggutten igjen så ut til å slite tungt. 

Allerede søndag kveld var han dog forsiktig optimist likevel. 

- Vi kjørte noen enkle tester og det meste tyder på at det ikke er noen vridning. Bare en smell i kneet, sa Sjølstad etter kampen. 

Mandag kveld bekrefter HamKam på sine hjemmesider at det går bra med den ferske HamKam-kapteinen. 

"Fredrik er trolig tilbake på treningsfeltet allerede på onsdag og er dermed høyaktuell til neste helgs vanskelige bortekamp mot Mjøndalen," skriver klubben. 

- Jeg tror det var kne mot kne, så ble en kraftig trøkk på siden av kneet og oppover på låret. Men det kjennes allerede mye bedre ut, så er nok i trening på onsdag igjen, sier hovedpersonen selv. 

Dermed tyder alt på at han spiller fra start mot Mjøndalen søndag. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.