Det har lenge vært spekulert i hvor HamKams midtbanespiller Fredrik Sjølstad skal spille kommende sesong. Han har ikke svart på HamKams tilbud i påvente av at en klubb på et høyere nivå skal komme med et konkret tilbud.

Etter det HA-sporten erfarer skal flere klubber ha vist interesse for 21-åringen.

En av de interesserte klubbene skal være nyopprykkede Raufoss. Trener Espen Haug har invitert Sjølstad på trening denne uka.

- Jeg skal være med på en rolig trening og ha en prat med Espen etterpå, sier Sjølstad til HA-sporten.

Men Kamma-gutten har ikke bestemt seg for om Raufoss blir neste stoppested.

Raufoss var suverene i sin 2. divisjon avdeling 2, og tapte kun to kamper denne sesongen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.