HamKam tapte 5-1 mot nedrykkstruede Byåsen.

Hjemmelaget kjørte over Kamma fra første spark på ballen, og til slutt viste tavlen hele 5-1.

Se video med Kristoffer Hagen over.

skrekkåpning

Vertene fyrte i gang ballet med en nydelig scoring etter kun 11 minutter. Asgeir Snekkvik fant Kim Riksvold med en vakker pasning bak HamKam-forsvaret, og den tidligere Ranheim-spilleren gjorde ingen feil alene med debutant Borger Thomas.

Fire minutter senere fikk Byåsen frispark på 20 meter. Nevnte Snekvik satte inn et nydelig Ronaldo-frispark bak en sjanseløs Thomas.

Etter 23 minutter var katastrofen komplett. Keeperdebutanten prøvde å spille opp til Mikkel Gran Frankmo, men misset. Ole Gunnar Øien plukket opp ballen, satte fart og avsluttet kaldt fra 16 meter. 

- Åpningen er noen av det dårligste som er gjort i HamKams historie, tordner Kristoffer Hagen.

vondt ble verre

HamKam fikk straffe etter 57 minutter, og Azizi Idris dundret kula opp i venstre kryss.

Men sluttspurten ble aldri satt skikkelig inn, og det var i stedet hjemmelaget som satte foten på gassen. Ole Gunnar Øie spilte flott vegg med Kim Riksvold, før han brukte to forsøk på å sette ballen bak Thomas.

På overtid ble HamKam utspilt etter noter. Sindre Orhstrand ble spilt gjennom fra midten, tok to touch og la ballen mellom beina på Thomas.

- Første prioritet er å jobbe, for det er noe alle lag skal klare. Men det klarte ikke vi, og det er ikke bra, sier en oppgitt Kristoffer Hagen.

HamKam stilte med følgende lag (3-5-2): Borger Thomas - Tobias Ødegård, Kristoffer Hagen, Osei Oviasu - Truls Jevne Hagen, Mikkel Gran Frankmo, Aziz Idris, Adnan Haidar, John Anders Rise - Fredrik Sjølstad, Valentin Blaka.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.