En god Fredrik Sjølstad tok endelig dirigentrollen da HamKam vant på bortebane. Forrige gang det skjedde var 13. oktober 2013!

18 sekunder brukte han på å sende HamKam i føringen og var best på et godt HamKam-lag før pause.

Etter pause overtok hjemmelaget og den tidligere Dala-spilleren Johan Wennberg kommandoen. Svensken kan i løpet av få dager vende tilbake til Hedmark.

Vil forlate Førde 

Johan Wennberg er allerede invitert til prøvespill hos Kongsvinger denne uka, men HamKam har også kastet sine øyne på den svenske midtbanespilleren.

– Vi kjenner til ham og vet at han ønsker å skife klubb allerede nå. Likevel er det for tidlig å si noe om vi kommer til å forsøke å få hans underskrift, sier HamKam-trener Kent Bergersen.

HamKams bestemann, Fredrik Sjølstad, er ikke i tvil om hva han ønsker.

– Jeg sa det til Wennberg under kampen at han er altfor bra for å spille i Førde. Jeg synes det ikke er noe rart at Kongsvinger vil ha ham, sier Sjølstad.

HamKam-spilleren er heller ikke i tvil om at svensken kan være en nyttig tilvekst for HamKam.

KIL mest interessant

Johan Wennberg selv forteller til HA-sporten at han har gitt Førde beskjed om at han ønsker å forlate klubben allerede nå i sommer.

– Jeg vil komme nærmere venner og familie i Sverige. I tillegg har jeg lyst til å spille på et godt lag, og i øyeblikket er det ingen som er bedre enn Kongsvinger i Hedmark, sier midtbanespilleren.

Førdes bestemann utelukker verken HamKam, eller Brumunddal om de er interesserte.

– Jeg hadde en fin tid i Dala sist jeg var der, og HamKam har et spennende lag. I dag synes jeg de var bedre enn oss før pause, og jeg er litt overrasket over at vi fikk lov til å styre kampen etter pause, sier Wennberg.

Bygger for 2016

Kent Bergersen vil ikke si noe om Wennberg er av de heteste navnene han har på blokka, men han ønsker seg forsterkninger.

– Det er mye bedre å få inn noen nye nå, slik at vi så tidlig som mulig kan begynne å jobbe med dem som skal bli enda bedre neste sesong, sier Bergersen som legger til at han har fem-seks nye spillere på blokka.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.