HamKam har sikret seg signaturen til både Fredrik Sjølstad (19) og Emil Holst (16) denne uka.
- Fredrik er et talent vi ser verdien og nytten av for fremtiden. Han har tatt mange steg i år og kan være en bærebjelke i HamKam-systemet i flere år, sier Vegard Skogheim.
19-åringen har så vidt vært i Stabæks søkelys, etter at de spurte om å få benytte seg av midtbanemannens tjenester i JET-turneringa i Hamar tidligere i sommer.
- Han er en lokal unggutt, som har fått et vanvittig driv med ballen, er blitt bedre defensivt og opparbeidet seg en arbeidskapasitet som begynner å bli bra. Vi ser store muligheter for ham, og hvis vi gjør vår jobb, han gjør sin og - bank i bordet - holder seg skadefri kan han bli en bra spiller. Ikke minst i HamKam, men også i norsk fotball.
Unggutten selv er også godt fornøyd etter å ha skrevet ny kontrakt med klubben han har spilt for i ti år.
- Klubben har vel bra planer for meg i fremtiden. Jeg har fått beskjed om at de skal satse på meg. Jeg er veldig glad for at det er snakk om tre år, det viser bare at de har tro på meg, og det betyr mye, sier Sjølstad til klubbens nettsider.
Også Emil Holst har skrevet ny kontrakt med HamKam.
- Vi vil gjerne beholde de lokale vi ser på som talenter. Gjør vi ting rett ser HamKam-fremtiden lys ut. Gjør vi feil, flytter jeg til Svalbard, sier Skogheim.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.