21-åringen har vært tydelig på at han ønsket å komme seg vekk fra HamKam etter forrige sesong. Og nå er han endelig klar for Hødd.

HamKam og Hødd enige

HamKam og Hødd er nemlig enige om utdanningskompensasjonen som HamKam har krav på. HA-sporten har tidligere skrevet at HamKam ikke ville gå med på noe under et sekssifret beløp her.

- Vi ønsker Fredrik lykke til videre i Hødd. Dette er en overgang han har ønsket selv og vi har kommet til enighet med Hødd, sier HamKams daglig leder Stein Arne Ingelstad.

Sjølstad har skrevet under en kontrakt med Hødd som binder ham til klubben ut 2018-sesongen.

Mjøndalen også

Sjølstad trente med Hødd rett etter nyttår, og imponerte trenerduoen Hans-Erik Eriksen og Steinar Lein - samtidig som klubben også imponerte Sjølstad.

- Jeg fikk et veldig bra inntrykk av klubben da jeg trente med dem for et par uker siden. Det er en økonomisk stabil klubb som har fått fram flere gode spiller de siste årene, i tillegg til at de også har spilt cupfinalen. Jeg tror det er et bra valg for meg nå, sier Sjølstad.

Som også fikk inntrykk av at han var ønsket i Mjøndalen da de også plutselig kom på banen.

- De var interesserte de også, men jeg føler jeg fikk det beste sportslige tilbudet i Hødd, sier Sjølstad som allerede er på plass i Ulsteinvik og får sin nye leilighet der allerede fredag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.