Elverum
Først ble vertenes Kent Håvard Eriksen nektet scoring av en våken Lars Øvernes, før Anders Nedrebøs gode forsøk ble stoppet av Fredrik Tervaniemi.
Like etter fant Emil Dahle Viktor Adebahr med en frekk stikker, og svensken sendte HamKam i føringen. Izuchukwu fikk en gigantisk sjanse til å føre Elverum à jour, men HamKam beholdt ledelsen til hvilen, takket være Lars Øvernes.
Like etter sidebyttet banket Ole Erling Korbøl til fra langt hold. Ballen suste opp i nærmeste hjørne.
Med minutter igjen av kampen var Daniel Bekkevold først på en høy ball. Den hurtige spissen tok seg forbi Fredrik Tervaniemi, og sikret HamKam 2-1-seieren.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.