HAMAR: HamKam møter til Tromsø til 13. serierunde i Eliteserien, søndag. Sist HamKam var på Alfheim, vant de 2-0. Det var i 2006. I fjor var det ingen møter mellom lagene.

HA-sporten tipper dette HamKam-laget (4-4-2): Ivar Rønningen (Jon Masalin) - Arnar Førsund, Frode Bjørnevik, Juha Pasoja, Vegar Bjerke - Marius Gullerud, Jan Michaelsen, Srdjan Urosevic, Tommy Øren - Roman Kienast, Olivier Karekezi.
Skadd: Tom Kristoffersen, Håkan Malmström, Sebino Plaku, Svein Inge Haagenrud og Steve Cooreman.
Karantene: Markus Ringberg.
Tromsøs sannsynlige lagoppstilling (4-4-2): Sead Ramovic - Tom Høgli, Miika Koppinen, Tore Reginiussen, Hans Åge Yndestad - Douglas Sequeira, Tommy Knarvik, Helge Haugen, Ruben Yttergård Jensen - Morten Moldskred, Sigurd Rushfeldt.
Tromsø er i god form, og har fire strake seirer bak seg (4-0-1), mens HamKam har 1-1-3 på de fem siste kampene.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.