HAMAR: I kveld avsluttes 7. serierunde med kampen mellom HamKam og Strømsgodset på Briskeby.
* HA-sporten tipper at HamKam stiller med dette laget (4-4-2): Ivar Rønningen - Håkan Malmström, Arnar Førsund, Juha Pasoja, Vegar Bjerke - Adem Güven, Marius Gullerud, Jan Michaelsen, John Anders Rise - Markus Ringberg, Roman Kienast.
Skadd: Svein Inge Haagenrud, Steve Cooreman, Pål Strand, Tom Kristoffersen, Tommy Øren, Marcus Pedersen.
* Strømsgodsets sannsynlige lag (4-3-3): Espen Johnsen - Alexander Aas, Inge Andre Olsen, Glenn B. Andersen, Kristian Sørli - Komlan Amewou, Fredrik Winsnes, Fredrik Nordkvelle - Christer George, David Nielsen, Mattias Andersson. Karantene: Joel Riddez.
* Det er hele 32 år siden Strømsgodset sist vant en obligatorisk kamp i Hamar. HamKams gjester vant imidlertid 3-1 i en treningskamp på Børstad tidlig i april.
* HamKam har god hjemmestatistikk mot Godset, har vunnet fem, spilt tre uavgjort og tapt to kamper mot Strømsgodset på Briskeby. På Marienlyst er tallene (i Godsets favør): 9-1-2.
* Nifs. no mener at HamKam har 38 prosents vinnersjanse. Det er 36 prosents sjanse for uavgjort og 25 prosents mulighet for Godset-seier i kveld.
* Norsk Tippings odds: 2.10 - 2.90 -2.80.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.