* 8. serierunde spilles i helga. Og HamKam gjester Lillestrøm på Åråsen i bunnoppgjør:

* HA-sporten tipper at HamKam mønstrer dette laget (4-4-2): Ivar Rønningen - Truls Hagen, Juha Pasoja, Arnar Førsund, Vegar Bjerke - Adem Güven, Marius Gullerud, Jan Michaelsen, John Anders Rise - Markus Ringberg, Oluwasegun Abiodun.
* Skadd: Svein Inge Haagenrud - Steve Cooreman, Marcus Pedersen, Pål Strand, Tom Kristoffersen, Tommy Øren.
* Borte på landskamp: Roman Kienast.
* Lillestrøms lag (4-3-3): Otto Fredriksson - Steinar Pedersen, Frode Kippe, Vidar Riseth, Pål Steffen Andresen - John Anders Bjørkøy, Khaled Mouelhi, Espen Søgård - Jon Midtun Lie, Arild Sundgot, Olivier Occean
Skadd: Bjørn Helge Riise, Marius Johnsen, Markus Kiesenebner.
* Sist gang HamKam slo Lillestrøm på Åråsen var i 2004. Da vant HamKam 1-0. Og Ståle Solbakken stormet over hele banen og jublet foran Briskebybanden. Ellers har HamKam en dårlig statistikk på Åråsen. Siden 1976 har det endt med 11 seirer til hjemmelaget, to uavgjort og tre seirer til HamKam med 24-9 i målforskjell.
* Nifs.no mener det er 53 prosent sjanse for hjemmeseier i morgen, 29 prosent sjanse for uavgjort og 18 prosent sjanse for at HamKam vinner.
* Norsk Tippings odds: 1,45 - 3,45 - 5,10.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.