Den talentfulle Ottestad-gutten markerte seg i fjorårssesongen som en spennende tilvekst på HamKams A-lag.

99-modellen har imidlertid slitt litt med skader, og han har ikke vært tilgjengelig for grønnbuksene de siste ukene. Onsdag morgen var han til MR-undersøkelse for å sjekke lyskeskaden som har plaget ham og som holdt ham utenfor serieåpningen mot Asker.

Unggutten kan imidlertid glede seg over at han har fått ny kontrakt med HamKam.

– Vi sikrer oss framtida. Vi ønsker ikke at våre unge og gode spillere skal gå til andre klubber, sier HamKams styremedlem Kai Kristiansen.

Simen Bolkan Nordli var også veldig nære ved å bli tatt ut i landslagstroppen for G18 før påske. Nå handler alt om å bli skadefri igjen for HamKams lovende offensive midtbanespiller.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.