Midtbanespilleren, som har startet 12 kamper for Elverum denne sesongen, og står med én scoring, var på plass på Briskeby onsdag.

Spilleren selv er ordknapp rundt om han kan være aktuell for spill i HamKam.

Overfor HA-sporten forteller Simba at han i utgangspunktet skal hjem til Sverige for å snakke med interesserte klubber der. 

Private grunner

– Nå er jeg uten klubb, og jeg skal dra hjem til Sverige og treffe noen klubber som har vært i kontakt med meg. Jeg sjekker bare terrenget, og jeg har ikke bestemt meg for noe, sier Simba. 

30-åringen signerte kontrakt med Elverum i vår, men valgte å avslutte arbeidsforholdet etter kun få måneder i klubben.

– Det er på grunn av private grunner som jeg holder for meg selv. Det er ikke på grunn av det sportslige, for å si det sånn, forklarer Simba.

- Det har vært en turbulent tid for meg personlig, så jeg tenker bare at jeg vil komme til ro, tenke klart, og så får det bli som det blir, forklarer Simba.

Simba er meget god venn av HamKam-spiss Saihou Jagne.

Etter det HA-sporten erfarer, skal HamKam være interessert i å sikre seg midtbanespilleren, men de skal foreløpig ikke ha besluttet om de kommer til å tilby ham en kontrakt. 

Interesserte

Daglig leder i HamKam, Stein Arne Ingelstad, forteller at de fortsatt sonderer markedet etter spillere som vil forsterke klubben.

Kevin Knappen forteller at Simba er en spiller han har fulgt med gjennom tiden i Elverum, og at han er en god spiller som ville ha forsterket HamKam per dags dato.

- Men vi bygger laget for 2017, og vil hente spillere som blir med oss inn i neste sesong, forteller Knappen.

Onsdag var Simba på plass på Briskeby, men midtbanespilleren sluttet seg til resten av spillergruppa etter en liten stund av økta. Grunnen til det skal ha vært at han ønsket at HamKam skulle ha fått godkjennelse av Elverum til at han skulle få trene med serietoeren. 

Ifølge spilleren selv var det HamKam som tok kontakt med ham for å få ham med på trening, noe klubben ikke er helt enig i.

HamKam forteller til HA-sporten at det var Simba som tok kontakt med klubben med spørsmål om å få lov til å trene med dem.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00