Hamar
Emil Sildnes sprudlet på høyrekanten, og var sammen med Emil Dahle og Anders Nedrebø stadig en trussel for FFK-forsvaret.
- Jeg føler jeg tør mer nå som jeg har vært på laget en måneds tid, sier Sildnes til HA-sporten.
-Vi er ganske like som spillertyper og har de samme bevegelsene. Vi er glade i ballen og forstår hverandre, sier Sildnes om samspillet på topp.
Han mente også at dette var en kamp HamKam hadde et bra grep på.
-Jeg følte vi hadde kontroll fra start til slutt, sier Sildnes, som har en kontrakt som går ut etter denne sesongen.
- Jeg er positiv til å forlenge med HamKam. Nå må vi må bare fortsette på denne måten resten av sesongen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.