HamKam – Bærum 2–0

– Vi skal ha et lag som både klarer seg og er konkurransedyktig på øvre halvdel av tabellen i 1. divisjon, sier Kai Kristiansen i sportsutvalget, etter seieren mot Bærum lørdag.

TROR PÅ INVESTOR-HJELP

Styreleder i HamKam, Truls Nordby Johansen, forteller hvordan klubben jobber for å legge best mulig til rette for å danne et godt nok 1. divisjonslag.

– Jeg tror nok at de som allerede har vært med å bidratt på denne reisen, nok vil finne motivasjon til å være med videre, sier Nordby Johansen, og sikter til de som har bidratt med midler til klubben.

Han forteller at arbeidet med å få med seg nøkkelspillere videre allerede er i gang, og at det tidlige opprykket gir god tid til planlegging da det kommer til spillerlogistikk.

– Vi er ydmyke med tanke på nivået i 1. divisjon. Samtidig skal vi ikke være redd for å spenne buen foran neste sesong. Det jobbes for å danne et økonomisk grunnlag som kan gjøre laget konkurransedyktig på et så høyt nivå som mulig også da det kommer til det administrative rundt klubben, forteller styrelederen.

Ønsker Egeris videre

Klubben skal gjøre alt de kan for å få med seg sommersigneringene Markus Naglestad og Jacob Egeris videre neste sesong.

– Vi ønsker å legge til rette for et opplegg neste år som gjør at de ønsker å bli i klubben. Vi skal gjøre det vi kan, så får vi se om det er godt nok, sier Kai Kristiansen.

Ikke råd til å bomme

Det å treffe på overgangsmarkedet blir helt essensielt for HamKam.

– Hvilke områder på banen er viktigst å forsterke for å hevde seg i 1. divisjon?

– Vi har en ambisjon om å forsterke alle ledd. Vi må treffe, fordi vi rett og slett ikke har råd til å bomme. Denne sesongen har vi truffet ok på signeringene. Vi er avhengige av å treffe oftere enn vi bommer, sier Kristiansen.

– Føler du klubben har et godt nok økonomisk grunnlag til å kjempe på øvre halvdel?

– Vi skal lage et produkt som er konkurransedyktig også økonomisk. Nøkkelen blir å få mange nok med på laget, og det jobbes allerede godt med.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.