I går passerte Brumunddal HamKam på tabellen med sin sterke seier i Førde, men i dag kan HamKam ta tilbake ledelsen i kampen om Hedmarken. Midt på treet-laget Strindheim gjester Briskeby.

Kampen sendes direkte på HATV, og denne artikkelen oppdateres i tillegg underveis i oppgjøret.

Leliuga-scoring

HamKam tok tak i kampen fra start og produserte flere brukbare sjanser i første halvdel av omgang nummer én. Men Fredrik Sjøsltads suser traff stolpen, Adnan Haidars langskudd ble fistet over, og Aziz Idris greide ikke å beine en corner i nettet på bakre stolpe.

Etter 25 minutter fikk grønnbuksene endelig uttelling. Aziz Idris fant Rytis Leliuga med en glimrende crosser, og venstrekanten fintet seg lekent innover i banen, før han til slutt dro seg forbi keeper og løftet inn 1-0.

Sikker på seier

John Anders Rise, som sammen med Aziz Idris er tilbake i HamKam-laget, var før kampen sikker på at Brumunddal ikke skulle stå ovenfor HamKam på tabellen i morgendagens HA.

- Vi skal gå ut og ta tre poeng i dag, sa han selvsikkert rett før HamKam starter oppvarminga.

- Vi må bare fortsette som vi har vært i det siste. Vi tok med oss mye positivt fra Molde 2-kampen, og hvis vi jobber knallhardt og spiller for hverandre, er jeg sikker på at vi skal få med oss et godt resultat i dag, sa venstrbacken og jogger ut på kunstgresset.

HamKams lag (3-5-2): Borger Thomas - Osei Oviasu, Kristoffer Hagen, John Anders Rise - Truls Jevne Hagen, Adnan Haidar, Aziz Idris, Fredrik Sjølstad, Rytis Leliuga - Valentin Blaka, Bajram Ajeti.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00