Langslagssjef Per-Mathias Høgmo og generalsekretær i Norges Fotballforbund, Kjetil Siem, var i dag på plass på Hamar for å signere ny samarbeidsavtale med Norsk Tipping. 

Det gleder landslagssjefen at samarbeidet videre er sikret. 

- Norsk Tipping og Norges Fotballforbund har mye felles glede av hverandre, så til de grader. Og jeg er glad vi har blitt enig om en ny avtale, sier Per-Mathias Høgmo. 

Han mener begge organisasjoner har godt av å lære av hverandre. 

- Vi er begge to sterke organisasjoner, og Norsk Tipping og fotballforbundet har nytt et godt samarbeid lenge. Nå er vi klare for å videreutvikle samarbeidet, sier Høgmo. 

Den forlengede avtalen er forbedret for begge parter, mener han. 

- Slik jeg har skjønt det så vil den nye avtalen invitere til mer fokus på å utnytte flere muligheter i begge organisasjoner. Fra fotballens ståsted, er det ikke bare den økonomiske gevinsten som er fin, men også andre ting, sier han. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.