HAMAR: HA-sporten prøvde å kontakte John Shittu uten hell onsdag kveld.

Da han ringte opp igjen torsdag, kunne han fortelle at det ikke er han som fungerer som agent for Abiodun.
- Jeg kjenner spilleren, men jeg er ikke agenten hans, sier John Shittu til HA-sporten.
Har du snakket med Abiodun i det siste?
- Nei, det har jeg ikke, sier Shittu.

Krasse reaksjoner
Om Abiodun er tilknyttet en ny agent etter at samarbeidet med Axel Smeets ble avsluttet, er usikkert. HA-sporten har opplysninger om at han skal være i kontakt med en mellommann i Shittu-systemet.

Det har vært krasse reaksjoner fra HamKam-fansen, etter at Abiodun i forrige uke innvilget seg selv en ukes ferie. På supporterklubbens diskusjonsforum, har moderatorer blitt tvunget til å slette enkelte innlegg, grunnet krenkende ytringer mot den nigerianske spissen.
- Et diskusjonsforum er et sted hvor tilhengerne kan utveksle meninger om spillere, stadion, kamper og andre ting som har med HamKam å gjøre. Minuset er at alle kan si sin mening, sier Briskebybandens leder Uno Solberg.

- Alle bruer brent
Solberg synes det blir feil med usaklige og krenkende innlegg.

- Vi har folk som prøver å moderere og slette upassende innlegg, men ingen som har dette som en hundre prosent stilling. Jeg har ikke oversikt over hva som har stått der nå, men det bør uansett holdes på et saklig nivå. Krenkelser, trusler og lignende er bare barnslig. Solberg.
Han er likevel klar på at Abiodun nå bør ha fått sin siste sjanse i HamKam-drakta.
- Jeg har hele tiden vært av dem som har sagt at han er en fantastisk spiller, som kan komme seg hvor han vil om han får orden på ting. Men jeg tror jeg snakker på vegne av alle HamKams tilhengere, når jeg sier at nå er alle bruer brent. Det blir feil at han skal komme og gå som han vil, spesielt i forhold til de andre spillerne. Jeg er fornøyd med at han ikke lenger er aktuell for spill. Han har fått nok av sjanser, sier Solberg.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00