Hamar
De to foregående sesongen har midtbanespilleren vært på banen 46 ganger i 1. divisjon. Denne sesongen stopper han antakelig på sju kamper fra start.
- Sesongen har vært veldig frustrerende. Nesten bortkastet, sier Kristoffer og kikker ned på en vond ankel.

Tøff periode

- Jeg startet min første kamp på svært lenge mot Lillehammer i Bondeligaen mandag. Etter 20 minutter ble jeg taklet og skadet ankelen min. Rett over helga vil en MR vise hvor alvorlig skaden er, men antakelig er framre leddbånd i ankelen røket, forteller Hagen.
Dersom den diagnosen stemmer er sesongen over for den vaskekte HamKam-gutten, som har flere timer på Espern enn med laget.
- Jeg tror ikke det er mange i byen har brukt mer tid på «bestemor-øvelser» enn hva jeg har gjort denne sesongen. Jeg har ikke tall på hvor mange timer jeg har drevet med rolige øvelser - uten å bli svett, smiler Hagen.

Forfulgt av uhell

Kristoffer avsluttet forrige sesong med en kneskade. Før jul ble han meniskoperert og var på vei tilbake. Trodde han.
- Jeg fikk betennelse i begge stortærne, som satte med ut av spill hele januar. Måneden etter fikk jeg en betennelse i hælen, men var frisk igjen til treningsleiren i Spania, forteller Hagen.
27. mai fikk han smerter i hofta, som satte han ut av spill i godt over tre måneder. Mandag var han endelig kampklar, men gleden ble av det kortvarige slaget.

Karrierens viktigste

- Jeg har igjen et år av kontrakten min med HamKam, og neste sesong blir derfor avgjørende for min del. Selv om jeg akkurat nå sliter litt med motivasjonen, skal jeg komme tilbake, lover Kristoffer Hagen, som likevel innrømmer at han har spurt seg selv om han orker å komme tilbake gang på gang.
- Det er mentalt tøft å tenke på at det er sju måneder til neste seriekamp jeg kan håpe å spille, sier Hagen.
Mandag spiller HamKam bortekamp mot Bodø/Glimt på Aspmyra. Da får Emil Holst sin sjanse mellom stengene.
- Han kommer til å klare seg fint, spår Kristoffer Hagen.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00