Under det åpne møtet på Gregers torsdag kveld kom HamKam-trener Kent Bergersen med sine ønsker, mål og evalueringer. Han ga følgende karakter på HamKams sesong:

- Jeg er middels minus fornøyd med sesongen, sier Bergersen.

Nå ser han framover, og i Corner snakker han om vegen videre. Hva han tenker om stallen, nye spillere og spillesystem. Daglig leder Stein Arne Ingelstad er også gjest, og forteller om omdømme og økonomi. I tillegg kommer supporterleder Gaute Smestad Pedersen med noen betraktninger i denne ukes Corner.

Les også
SPORT HamKam har åpent møte i kveld.
Se Corner etter møtet.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.