Semou dukket ikke opp på treningene mandag og tirsdag, uten at HamKam hadde hørt et pip fra kapteinen.

Heller ikke onsdag tok han del i treningen, men nå har altså klubben vært i prat med spilleren.

- Franck er skadet og ikke i trening. Vi har gitt han noen dager til i Danmark for å lege skaden. Det er best at han er hjemme for å løse dette.

- Men dette er en personalsak nå, og mer er det ikke å si om den saken, sier Kevin Knappen.

- Kan du bekrefte at Semou har det bra?

- Jada, han har det fint. Det er ikke noe skummelt rundt dette.

Til lørdagens kamp mot Vålerenga 2 er han altså ikke med.

- Vi får ta en sjekk og en gjennomgang med Franck da han er tilbake til uka.

Truls Jevne Hagen ble drillet på midtbanen ved siden av Markus Solbakken på onsdagens trening.

Som en del av kapteinteamet til HamKam, er det sannsynlig at modølen ikke bare tar Semous posisjon på banen, men også danskens kapteinsbind.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.