HamKam-trener Chris Twiddy har en vanskelig kabal å løse to dager før den viktige bortekampen mot Brumunddal.

Ivar Sollie Rønning og Nicholas Mickelson trente ikke sammen med laget i dag, mens viktige Franck Semou måtte gi seg på tampen av økten.

flere usikre

- Ivar har slitt med magen, men han har ikke kastet opp i dag, og det gjør at vi har tro på at han kan trene fullt i morgen, sier fysio Magnus Nilsen.

Mickelson fikk en akutt smell i ryggen onsdag, og jogget rundt banen mens spillerne trente.

- Nicho fikk en akutt rygg onsdag, og det er 30 prosent sjanse for at han kan spille søndag. Han har hatt framgang, men vi vet ikke ennå, sier Nilsen.

- et stort savn

Franck Semou, som spilte i Brumunddal sist sesong, måtte gi seg med en vond fot.

- Han fikk et spark i hælen. Det sitter en fettpute under der, og hvis den blir irritert, så ryker nok matchen, sier Nilsen.

Chris Twiddy håper på Semou, men er klar på at de har andre spillere å sette inn i danskens fravær.

- Franck blir et stort savn for oss, men vi har samtidig andre spillere som kan komme inn og gjøre en jobb. Det blir et lite savn for oss, men det gir andre spillere en sjanse, sier hanEmil Dahle har slitt med et stivt lår etter Molde 2-kampen, men han trente som normalt torsdag og fredag.

John Anders Rise trente med sin nye skinne på fingeren, og han melder seg klar til bataljen. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.