Det vakte oppsikt da Semou ikke dukket opp på trening mandag. Knappen hadde senest kontakt med spilleren for én uke siden.

Heller ikke tirsdag var han på plass da laget hadde morgentrening klokken 10.30. 

- Dette er en situasjon vi må få klarhet i. Det jobber vi hardt for å få, sier HamKam-trener Kevin Knappen.

Forrige gang dansken ga lyd fra seg var fredag mens han fremdeles var på ferie i Danmark, da han sendte en snap til Ole Erik Midtskogen.

- Vi gjør det vi kan for å komme i kontakt med Franck. Vi trenerne har prøvd gjennom telefon, mail, sms og det som er uten å ha hørt en lyd. Telefonen hans er avskrudd. Letingen er intensivert fra klubben sin side, sier Knappen.

Treneren mener spillergruppen ikke virker veldig preget av den spesielle situasjonen. 

- Vi tenker først og fremst på personen her, det er viktigst. Letingen er intensivert og vi gjør hva vi kan, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.