Semou, som etter rapportene skulle melde seg til tjeneste igjen på Briskeby neste uke, har nå blitt sjukmeldt.

– Franck er blitt sjukmeldt i en måned i første omgang, og så får vi se videre hvordan vi gjør det. Han har det etter forholdene bra, og mer vil jeg ikke kommentere. Dette er en personalsak, forteller Kevin Knappen etter den siste treningen før kampen mot Vålerenga 2. 

Usikkert med spillerkjøp

På spørsmål om det nå blir mer aktuelt å hente en sentral midtbanespiller, svarer han følgende: 

– Det vet vi ikke per nå, men det vil tiden vise. Vi må uansett ha en konkurransedyktig tropp, forteller Knappen.

Han har tidligere sagt at klubben har spillere på blokka i flere posisjoner.

Semou kom ikke på trening mandag, og klubben fikk ikkesnakket med han før onsdag. Da ble det meldt om at kapteinen var skadet, og skulle komme til Hamar neste uke, men slik blir det altså ikke. Knappen vil ikke kommentere om Semou blir værende i Danmark de neste ukene. 

I Semou sitt fravær ble Petter Vaagan Moen og Markus Solbakken drillet som de to spillerne sentralt på midten, med visekaptein Truls Jevne Hagen på høyrekant. Simen Bolkan Nordli har også prøvd seg i den posisjon den siste uken, men er ventet å starte på benken.

Usikker på laguttaket

Laguttaket er ikke helt klart, ifølge trener Knappen. 

– Nå har vi rullert litt den siste uken. Jeg må bruke kvelden og morgenen for å finne ut av det, sier HamKam-treneren.

Knappen er fornøyd med hvordan gutta har sett ut etter ferien. 

– Det har vært gode treninger, og gutta har vist mye vilje og energi. De har hatt godt av en pause, og spillerne har tatt egentreningen i ferien veldig seriøst. Alle hadde forbedring på testene. 

Vålerenga 2 kommer med et ungt lag, og uten deres antatt beste spiller, Aron Dønnum, som soner for fem gule kort. Knappen gjør ingen forandringer, selv om det er et andrelag de møter.

- Det er et ungt lag, med mange gode spillere. Vi skal ikke ta lett på det. Vi får ikke gjort noe med hvem de har og ikke har med. Det skal alltid være samme fokus og samme innstilling til hver kamp. 

Han har heller ikke fokus på lagene som jager dem på tabellen. 

- Jeg tror vi er godt rustet til den posisjonen vi er i nå. Vi prøver å snu på det litt, og at det ikke er vi som blir jaget, men at vi jager poeng hver gang vi spiller kamp. Vi skal ikke forsvare noen ting, men heller angripe og ta poeng, avslutter Knappen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00