Semou, som etter rapportene skulle melde seg til tjeneste igjen på Briskeby neste uke, har nå blitt sjukmeldt.

– Franck er blitt sjukmeldt i en måned i første omgang, og så får vi se videre hvordan vi gjør det. Han har det etter forholdene bra, og mer vil jeg ikke kommentere. Dette er en personalsak, forteller Kevin Knappen etter den siste treningen før kampen mot Vålerenga 2. 

Usikkert med spillerkjøp

På spørsmål om det nå blir mer aktuelt å hente en sentral midtbanespiller, svarer han følgende: 

– Det vet vi ikke per nå, men det vil tiden vise. Vi må uansett ha en konkurransedyktig tropp, forteller Knappen.

Han har tidligere sagt at klubben har spillere på blokka i flere posisjoner.

Semou kom ikke på trening mandag, og klubben fikk ikkesnakket med han før onsdag. Da ble det meldt om at kapteinen var skadet, og skulle komme til Hamar neste uke, men slik blir det altså ikke. Knappen vil ikke kommentere om Semou blir værende i Danmark de neste ukene. 

I Semou sitt fravær ble Petter Vaagan Moen og Markus Solbakken drillet som de to spillerne sentralt på midten, med visekaptein Truls Jevne Hagen på høyrekant. Simen Bolkan Nordli har også prøvd seg i den posisjon den siste uken, men er ventet å starte på benken.

Usikker på laguttaket

Laguttaket er ikke helt klart, ifølge trener Knappen. 

– Nå har vi rullert litt den siste uken. Jeg må bruke kvelden og morgenen for å finne ut av det, sier HamKam-treneren.

Knappen er fornøyd med hvordan gutta har sett ut etter ferien. 

– Det har vært gode treninger, og gutta har vist mye vilje og energi. De har hatt godt av en pause, og spillerne har tatt egentreningen i ferien veldig seriøst. Alle hadde forbedring på testene. 

Vålerenga 2 kommer med et ungt lag, og uten deres antatt beste spiller, Aron Dønnum, som soner for fem gule kort. Knappen gjør ingen forandringer, selv om det er et andrelag de møter.

- Det er et ungt lag, med mange gode spillere. Vi skal ikke ta lett på det. Vi får ikke gjort noe med hvem de har og ikke har med. Det skal alltid være samme fokus og samme innstilling til hver kamp. 

Han har heller ikke fokus på lagene som jager dem på tabellen. 

- Jeg tror vi er godt rustet til den posisjonen vi er i nå. Vi prøver å snu på det litt, og at det ikke er vi som blir jaget, men at vi jager poeng hver gang vi spiller kamp. Vi skal ikke forsvare noen ting, men heller angripe og ta poeng, avslutter Knappen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.