HA-sporten etterlyste Semou allerede på søndagens trening med tester, men da fikk vi beskjed om at kapteinen hadde fått en dag ekstra fri.

Men da laget entret Briskeby til vanlig trening mandag 10.30 var heller ikke Semou å se.

Ingen kontakt

Og nå bekrefter HamKam-trener Kevin Knappen at de ikke har oversikt over hvor Semou er.

– Franck skulle vært her på denne treningen, men dukket ikke opp. Vi har prøvd å få kontakt med han, men ikke lyktes med det, sier Knappen til HA-sporten.

HamKam-kapteinen ble skadet i siste kamp før ferien. Det kunne se ut som en lyskeskade der han slet med å bevege seg i vanlig tempo de siste minuttene på Sundbanen.

Rapportene fra ferien tydet på at skaden ikke var så alvorlig, og at Semou skulle trene som vanlig igjen bare han kom tilbake til Hamar etter en tur til hjemlandet.

Tøff periode

– Vi pratet i forrige uke da han var på ferie i Danmark, og da var alt vel og bra, sier Knappen.

Det siste drøye halvåret har vært tøft for Franck Semou. Derfor vil ikke klubben overdramatisere situasjonen heller når han ikke nå møter opp til avtalt tid. De vil uansett gi Semou en sjanse til å forklare hvorfor han ikke har kommet tilbake til Hamar til avtalt tid.

Det er på det rene at det stygge overfallet i nærheten av Briskeby i fjor høst og den påfølgende rettssaken har satt sine spor hos HamKam-spilleren.

Om alt som har skjedd i livet til Semou har noe med hvorfor han ikke dukket opp nå, er det for tidlig å spekulere i.

– Han møtte ikke på jobb i dag, men jeg vet ikke så mye mer enn det og kan derfor heller ikke si noe mer om det. Vi går ikke hardt ut uten å få alle fakta på bordet her. Hans situasjon har som kjent vært veldig spesiell det siste halve året og vi tar forbehold, sier Kevin Knappen.

HA-sporten har forsøkt å ringe Franck Semou, men telefonen hans er avslått.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.