I løpet av 879 minutter har ivorianeren funnet nettmaskene fire ganger. Målsnittet blir da én scoring per 219,7 minutt. Noe som tilsvarer om lag fem omganger.

Det er tall spissen ikke ønsker å gjøre seg bekjent av.

– Som spiss må man score, og jeg er nødt til å sette flere mål. Fire mål på en halv sesong er jeg selvsagt ikke fornøyd med, sier Kevin Beugré.

Tilpasning

Den tidligere Hønefoss-spilleren forteller at han har brukt en del tid på å tilpasse seg tilværelsen i en ny klubb.

– Jeg har brukt en del tid på å lære laget og medspillerne mine å kjenne. Jeg har måttet være tålmodig for å tilpasse meg, sier han, som måtte starte et par kamper i vår på benken.

24-åringen kjenner at ting begynner å føles bedre nå enn hva de har gjort på en stund.

– Nå som jeg har vært her en stund så sitter det mye bedre. Vi spiller på en helt annen måte her enn hva jeg var vant med fra Hønefoss, men nå kjenner jeg lagkameratenes styrker og svakheter, sier han.

Uforløst potensial

HamKam-trener Kevin Knappen har fremdeles stor tro på toppspissen sin.

– Vi ser mye bra, men så ser vi også ting vi må bli bedre på sammen. En del går på å sette han opp i nok gode situasjoner. Det er et uforløst potensial i laget som vi jobber beinhardt med å få ut. Det viktigste er fremdeles at laget scorer nok mål, sier Knappen.

Beugré husker godt serieåpningen mot Asker, da HamKam spilte en gnistrende andreomgang og vant 5–1. Beugré sto for to av målene.

Til helga møtes lagene igjen, denne gangen på Briskeby.

– Laget spilte veldig godt mot Asker. Sannsynligvis var det også min beste kamp for HamKam så langt. Jeg gleder meg til å møte dem igjen i helga, sier han.

Ikke bekymret

Det eneste fokus nå ligger på å bidra til å sende HamKam opp ett nivå til OBOS-ligaen.

– Jeg vet at jeg kan mye bedre enn hva jeg har vist til nå, og ønsker å forbedre meg. Fire mål er ikke bra nok. Jeg er sikker på at målsjansene vil komme i større grad i høst, og da vil også målene komme som en naturlig følge, sier Kevin Beugré, som gleder seg til opprykksjakt med Kamma.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.