Hamar
Scheie synes det var et vanskelig oppgave, men han gikk selvsagt grundig til verks da han fikk oppgavene. Med en dags betenkning var han klar. Og du kan se hele hans grundige forklaring på hvorfor akkurat disse elleve spillerne kom med på laget. Scheie sier også litt om hver enkelt spiller og hvorfor han mener de fortjener en plass på laget.
- Det er de beste spillerne som har vært innom HamKam sett med mine øyne som kommer med på dette laget, sier Scheie.
Og han starter slik:
- Keeperplassen er helt klar. Tore Antonsen … Når jeg er på hopprenn, så kan jeg være sikker på at også Tore Antonsen er der, starter Scheie, som slet med backene. Og som har vondt av de som ikke kom med.
Se alt på h-a.no
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.