Som kaptein har Oddbjørn Lie vært forsvarssjef og lederskikkelse gjennom hele sesongen i årets HamKam-lag.
I går var Lie ute med karantene, og dermed var ikke lenger «Fort Briskeby» en vanskelig bortearena for Ranheim.

Manglet ledertypen

Vegard Skogheim savnet lederen sin ute på banen. Han utelukker ikke at resultatet kunne sett annerledes ut hvis forsvarskjempen hadde vært tilgjengelig for spill.
- Baklengsmålene kan jo naturligvis avhenge av hvilke typer vi bruker. Vi har ingen ledertyper bakover når Oddbjørn er borte. Han har vært en viktig spiller for oss, sier HamKam-treneren.
Forsvareren er allerede klar for Aalesund etter sesongen.
Skogheim priser seg lykkelig for at han har hele vinteren på seg for å finne en fullgod spiller som kan steppe inn og overta Lies rolle.

Savnet kapteinen

Håkon Aalmen og Edmir Asani spilte sin første kamp sammen for sesongen i går. Førstnevnte var langt nede etter å ha fått fire baklengsmål i fleisen.
- Alt som kunne gå mot oss gjorde også det, sier Aalmen, og fortsetter:
- Det ser jo ikke helt bra ut for meg og Edmir. Det er alltid tungt å slippe inn fire mål, sier han.
Også Aalmen merket savnet av Oddbjørn Lie.
- Naturligvis merker også jeg at vi mister tryggheten i forsvaret da kapteinen er ute. Han er en type som trer fram og kan ta i et tak, sier han.

- Får som fortjent

Selv om Ranheim var det beste laget, var det en revansjesugen Skogheim som uttalte seg etter kampen.
- Tidvis spiller vi nesten «gåfotball» og bruker altfor lang tid med ballen. Da får vi til slutt som fortjent. Dette ble en stor skuffelse i den siste seriekampen. Nå skal vi revansjere oss onsdag, sier Vegard Skogheim.
Med sin femteplass reiser nemlig HamKam til Trondheim for å møte nettopp Ranheim, som til slutt ble nummer fire i serien.
I midtuka stiller HamKam med en heltent Oddbjørn Lie tilbake som forsvarssjef igjen. Kanskje er det ikke mer som skal til for at det er grønnbuksene som til slutt kan le sist.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.