(Strømmen - HamKam 2-1)

Ham har slått Kongsvinger 1-0 på bortebane, spilt 0-0 mot Ull/Kisa. Og lørdag ble det 2-1-tap for Strømmen på fremmed gress.

Kevin Knappen ser lyst på situasjonen.

- Vi er der vi bør være. Vi er ikke skremt av nivået, sier Knappen til HA-sporten.

Han sier følgende om dagens kamp:

- Vi burde nok ledet etter første omgang, hvis en ser på sjanser og muligheter. Vi har en krevende spillestil, der vi ønsker å presse høyt. Men etter pause klarer vi det ikke, og det er sånn sett greit at de scorer, sier Knappen.

- Ble dere slitne, for dere hadde få innbyttere? 

- Nei, det vet jeg ikke. Vi hadde få å sette inn mot Kisa også, men da klarte vi å variere presshøyden vår bedre. I dag ble vi litt for opptatt av å gå rett i angrep, sier han.

god start

HamKam startet kampen mot Strømmen best, men det var likevel vertene som skulle få den første scoringen.

Sebastian Pedersen, som signerte for Strømsgodset, men ble lånt ut til Strømmen, fikk kula cirka 20 meter fra mål, dro seg inn og skjøt. Lukasz Jarosinski hadde tilsynelatende kontroll, men rotet ballen i mål. Målet ble satt inn etter 20 minutter.

Åtte minutter senere fikk Kamma en corner, og Kristian Lønstad Onsrud scoret sitt andre HamKam-mål denne vinteren. Ivar Sollie Rønning vant en duell i feltet, og Gjøvik-gutten fikk tid og rom til å smelle til på halv volley.

Debutant Johnny Buduson hadde et par muligheter, men uten å klare å overliste Omar Diaby i Strømmen-buret. 

svak omgang

Etter hvilen var Strømmen det klart førende laget.

Og det var Hamar-guttene som skulle skaffe vertene det avgjørende målet: Emil Sildnes rundlurte Peder Nersveen på høyresiden, og Elverum-gutten lagde straffe.

Den satte Sebastian Pedersen i mål.

HamKam forsøkte å legge press på Strømmen, men batteriet var flatt. Strømmen rodde greit i land seieren. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00