HAMAR: Mannen fra Indre Arna innrømmer at han ikke burde blåst straffe, og at han skjønner hvorfor reaksjonene, både fra spillere, ledere og publikum, var så sterke:
Surt
- Hvis en fotballspiller bommer i en avgjørende situasjon, preges han naturligvis av det. Her dømmer jeg i 93 minutter uten noen problemer, og så gjør jeg feil sekunder før kampen er ferdig. Det er klart at jeg også synes det er surt å ha vært med på å påvirke resultatet i det 93. minutt.

- Rakk du der og da å tenke på hvor viktig avgjørelsen var?
- Nei, det fikk jeg ikke tid til å tenke på. Både jeg og linjemannen var enige om at det var straffespark, sier kamplederen på Briskeby.

Ikke TV-dømming
- Rakk du å se på storskjermen undervegs?

- Nei.
- Tidligere Vålerengatrener Leif Eriksen sier til VG: Få en dommer opp på tribunen med en monitor, slik at lignende situasjoner unngås, og vedkommende med en gang kan se om det skal dømmes straffe eller ikke?
- I dette tilfellet ville TV-bildene utvilsomt ha hjulpet meg veldig. Men for fotballens del, mener jeg at vi må beholde systemet slik det er.
- Fikk du mye kjeft etter kampen?

- Større problemer enn meg
- Ikke mer enn jeg tåler. Men jeg synes det er trist at voksne folk med små unger bruker de verste uttrykkene som finnes. Da har de et større problem enn hva jeg har, sier dommeren fra Indre Arna, som ble slaktet av HA-sporten og som fikk to poeng på børsen, både av HA-sporten og VG.

På VG-børsen har han fem poeng i snitt og ligger på 10. plass. Tom Henning Øvrebø leder med seks poeng.
PS: Roy Helge Olsen leder HamKams kamp mot Lillestrøm på Åråsen søndag.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.