HAMAR: Mannen fra Indre Arna innrømmer at han ikke burde blåst straffe, og at han skjønner hvorfor reaksjonene, både fra spillere, ledere og publikum, var så sterke:
Surt
- Hvis en fotballspiller bommer i en avgjørende situasjon, preges han naturligvis av det. Her dømmer jeg i 93 minutter uten noen problemer, og så gjør jeg feil sekunder før kampen er ferdig. Det er klart at jeg også synes det er surt å ha vært med på å påvirke resultatet i det 93. minutt.

- Rakk du der og da å tenke på hvor viktig avgjørelsen var?
- Nei, det fikk jeg ikke tid til å tenke på. Både jeg og linjemannen var enige om at det var straffespark, sier kamplederen på Briskeby.

Ikke TV-dømming
- Rakk du å se på storskjermen undervegs?

- Nei.
- Tidligere Vålerengatrener Leif Eriksen sier til VG: Få en dommer opp på tribunen med en monitor, slik at lignende situasjoner unngås, og vedkommende med en gang kan se om det skal dømmes straffe eller ikke?
- I dette tilfellet ville TV-bildene utvilsomt ha hjulpet meg veldig. Men for fotballens del, mener jeg at vi må beholde systemet slik det er.
- Fikk du mye kjeft etter kampen?

- Større problemer enn meg
- Ikke mer enn jeg tåler. Men jeg synes det er trist at voksne folk med små unger bruker de verste uttrykkene som finnes. Da har de et større problem enn hva jeg har, sier dommeren fra Indre Arna, som ble slaktet av HA-sporten og som fikk to poeng på børsen, både av HA-sporten og VG.

På VG-børsen har han fem poeng i snitt og ligger på 10. plass. Tom Henning Øvrebø leder med seks poeng.
PS: Roy Helge Olsen leder HamKams kamp mot Lillestrøm på Åråsen søndag.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00