TROMSØ: Tromsøs storscorer Sigurd Rushfeldt mister antakeligvis onsdagens hengekamp mot HamKam.

Rushfeldt har slitt med en skade i ankelen en stund, og skaden ble forverret i møtet med Rosenborg søndag. Onsdag møter de rødhvite HamKam, men det blir trolig uten Rushfeldt.
- Sigurd sliter med en øm og stiv ankel. Høyst trolig er han nok ute mot HamKam, sier Tromsøs fysiske trener Bjørn Vidar Stenersen til Bladet Tromsø.
- Vi er likevel sikre på at det ikke er snakk om en alvorlig skade. Det kan ta en uke slik at han akkurat rekker Fredrikstad-kampen (søndag), sier Stenersen.
Men at Rushfeldt ikke rekker HamKam-kampen bør ikke skape bekymring i Tromsø. Erstatteren, Adriano Munoz, slo til med to mål mot Rosenborg søndag. Tromsø kan med seier onsdag ta over ledelsen i eliteserien, dersom Rosenborg slår Stabæk samme dag. (©NTB)
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.