- Vi skal møtes tirsdag og gå gjennom søkerbunken, men allerede søndag kveld var det kommet inn i underkant av 40 søknader, sier daglig leder i HamKam, Anders Langset.

Den daglige lederen ønsker naturlig nok ikke røpe hvem som har søkt, men han kan uansett fortelle at å lyse ut stillingen har gitt overraskende god respons.

Sterke søkere

- Vi har fått inn en rekke meget gode navn fra både norsk og internasjonal fotball. De aller fleste er også godt skolerte, forteller Langset.

Etter hva HA-sporten erfarer, inneholder søkerlista blant andre noen trenere med spillerbakgrunn i Kamma.

Frode Birkeland og Charles Berstad er trolig blant dem som har søkt på jobben.

- Jeg kommenterer ikke enkeltnavn, sier Langset, som sammen med A-trener Chris Twiddy og styremedlem Mads Brannstorph er satt til å finsikte kandidatene.

- Jeg har ikke søkt og ønsker ikke å fortsette i jobben som A-trener, slår Chris Twiddy fast.

Waliseren har likevel klare meninger om hva slags trenertype som bør få sjansen kommende sesong.

- HamKam trenger en trener som kommer utenfra og som kan gi klubben nye impulser, sier Twiddy til HA-sporten.

Effektive Alta

I sesongens nest siste hjemmekamp fikk HamKam en leksjon i effektivitet av bunnkollega Alta. På tre og en halv målsjanse før pause scoret gjestene tre ganger.

På like mange sjanser scoret ikke Kamma en eneste gang, og med 0-3 til pause var kampen i realiteten avgjort.

- Det positiv i dag er at vi scorer to mål for andre kamp på rad, Ørjan Børmark-By putter på igjen og vi klarer å vinne andre omgang, oppsummerer Twiddy.

HamKam-treneren er skuffet over hvor enkelt Alta avgjør kampen før pause, men likte uansett at hjemmelaget reiste seg fint de siste 45 minuttene.

- Det er fortsatt mye som ikke er bra, men heldigvis er det deler av kampen som er verd å ta vare på, mener Twiddy, som måtte ta ut kaptein Fredrik Sjølstad etter 21 minutter.

- Han fikk seg en smell i hodet i en duell, som satte i gang et migreneanfall hos ham. Ubehagelig, men likevel ufarlig, sier lege Håvard Strand.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.