HamKam – Kjelsås 2–1

Lørdag scoret 22-åringen 1–0 og var veldig sentral da HamKam sikret tre nye poeng mot Kjelsås.

– Ole har vært en av våres beste spillere gjennom hele sesongen, sier HamKam-trener Kevin Knappen.

Klart valg

Konkurransen om en offensiv plass hos HamKam er stor etter at Markus Naglestad og Håvard Haugen Dalseth ble hentet inn i sommer.

Likevel har Tynset-gutten klart å beholde plassen sin i laget. Det burde ikke overraske folk, mener Kamma-treneren.

– Midtskogen har for meg vært et greit valg og ganske klar i startoppstillingen. Han er superlojal og har vokst voldsomt med den tilliten han har fått i år, sier Knappen.

Kantspilleren føler selv han har fortjent spilletiden.

– Jeg har spilt mye og mener det er fortjent fordi jeg alltid gjør som jeg får beskjed om, jobber hardt og alltid legger innsatsen i bunn, sier Midtskogen.

Fysikk som styrke

På banen drar han nytte av sin store størrelse. Den fysiske dimensjonen i vingens spill, er noe Kamma-treneren vektlegger.

– Ole har fysikk til å binde opp ledd og holde på ballen. Det gjør at han får satt opp situasjoner. Dessuten er han en av våre spillere med størst løpskraft. Det er vi helt avhengige av å ha på kanter og backer, sier Knappen.

I tillegg til å score mål for grønnbuksene lørdag, var Midtskogen også en viktig bidragsyter defensivt. HamKam ga bort drøssevis av unødvendige dødballer som ble pumpet inn i 16-meteren. Der gjorde han sakene sine med stor bravur.

– Det ble en krigekamp med mange dueller. Da kommer nok mine ferdigheter ekstra til nytte fordi jeg får brukt styrken min. Mot Kjelsås gikk det bra for meg, og det er moro, sier han.

Knappen roser kantspillerens arbeidsmoral.

– Han er en det går an å stole på. Ole sluntrer aldri unna og tar de tunge, defensive løpene hele tiden.

Vant etter kanonscoring

HamKam måtte slite seg til seieren mot Kjelsås lørdag. Det sto 1–1 helt til innbytter Jacob Egeris prøvde lykken fra 25 meter i det 64. minuttet. Seiersmålet var praktfullt, men Knappen var likevel ikke veldig fornøyd med forestillingen.

– Vi vinner på en tung dag, og det viser styrke. Samtidig vet vi at vi må opp flere hakk, sier han.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00