– Det er stort potensial her, er Petter Vaagan Moens raske svar på hva han synes om nivået i spillergruppa etter en måneds trening med sine nye lagkamerater.

Etter spill for Brann, Queens Park Rangers, Lillestrøm og Strømsgodset, er Vaagan Moen tilbake på Briskeby.

– Mye å gå på

Under fredagens trening viste han også fram en brukbar høyrefot ved et par anledninger, og ble fleipet med av både Truls Jevne Hagen og Chris Twiddy som «Mjøsas Beckham».

– Vi har mye å gå på, selvfølgelig, men det er en ung spillergruppe. Vi må ta tak i noen grunnleggende ting, men det er masse fotball i den gjengen her. Vi har også fått noen gode forsterkninger nå, så det ser lyst ut, sier Vaagan Moen.

Lørdag formiddag trer han på seg HamKam-drakta igjen for første gang etter returen, under treningskampen mot Gjøvik-Lyn som spilles i Løten.

– Det blir gøy. Jeg gleder meg til å få i gang «pedalene» igjen, smiler 32-åringen.

Etter en drøy måned på treningsfeltet med sine nye lagkamerater, forteller han at nivået er omtrent som han så for seg, og han karakteriserer spillergruppa som «spennende».

Vaagan Moen forteller at det er vanskelig for ham å si om han mener bredden og nivået er godt nok til å gå for opprykk ettersom han ikke kjenner divisjonen godt.

– Men de spillerne som har kommet nå er gode spillere. Det er forsterkninger som går rett inn i en ellever, så det er veldig positivt for hele laget. Det er også fine gutter, og det er viktig.

Uvant sesongoppkjøring

Hans egen form er stigende, forteller Vaagan Moen, og nå gleder han seg til å spille kamp igjen.

Men han har ikke tenkt så mye på hvordan det blir å spille i Kamma-drakt igjen.

– Det har jeg ikke tenkt så mye på. Jeg har vært litt «klubbprositituert» i mange år. Det er gøy å komme hjem igjen og forhåpentligvis kunne gi noe tilbake til klubben som jeg tilhører, smiler Vaagan Moen, som er vant til å være i varmere strøk og sesongoppkjøring på denne tiden av året.

– Det er veldig fint for meg å være hjemme. Jeg har fått ei lita jente som jeg er glad i. Slippe å reise er veldig positivt. Jeg tror også samboeren synes det er greit, ler Vaagan Moen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.