Saihou Jagne har kontrakt med HamKam også neste sesong. Det har ikke Ivar Sollie Rønning. Lørdag scoret Kamma-spissene to mål hver i 5-0-seieren mot Byåsen.

– Jeg vil gjerne at Ivar skal spille i HamKam også neste sesong. Vi utfyller hverandre veldig bra, og han er en viktig spiller for laget. Ikke bare scorer han mål, han rydder også godt unna defensivt, sier Jagne, og fortsetter:

– Ivar åpner rom for meg, og gjør andre spillere gode. Det er en perfekt egenskap. Han er en herlig lagspiller.

Ønsket av andre klubber

Saihou Jagne koste seg på Briskeby lørdag ettermiddag.

– Det ble en morsom kamp etter hvert, og det er alltid moro å score mål. Det er jobben til Ivar og meg, sier Jagne.

Ivar Sollie Rønning er ønsket av klubber på høyere nivå, men han utelukker ikke å fortsette i HamKam. Han scoret da representanter fra 1. divisjonsklubben Levanger så ham mot Strindheim borte.

– Jeg observerte at Levanger hadde folk der. Det er flere som har vært interesserte, og det som er interessant er på høyere nivå. Dersom jeg skal spille i 2. divisjon neste sesong er det kun HamKam som er aktuelt for meg.

Fått Tilbud av Kamma

Styremedlem i HamKam Fotball, Kai Kristiansen, likte det meste av det han så på Briskeby lørdag. Den tidligere stopperkjempen i grønt og hvitt bekrefter at lørdagens tomålsscorer Ivar Sollie Rønning står øverst på prioriteringslisten i klubben nå.

– Ivar er øverst på lista vår. Det er ingen hemmelighet, og han har fått et tilbud av oss, sier Kai Kristiansen, og fortsetter:

– Ivar er ikke bare en veldig god fotballspiller. Han er også holdningssterk, og er flink til å sette standarden for andre. Ivar har utfordret oss som klubb, og det handler blant annet om å sette høyere krav til hverandre, sier Kristiansen.

Ivar Sollie Rønning roet mange nervøse HamKam-supportere like før pause mot Byåsen. To superraske mål ga 2–0 inn til pause.

I 2. omgang markedsførte spisskollega Saihou Jagne seg med to raske scoringer.

Valentin Blaka fikk æren av å sette inn 5-0, etter en servering på sølvfat av Emil Dahle.

HamKam leverte en veldig solid hjemmekamp, og Byåsen var aldri i nærheten av poeng. Det var trygt bakover. De krydret med bra presisjon og gode løp offensivt.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.