• NOTERTE: Magnus Powell.

– HamKam er et av de beste lagene i andredivisjon og har flere spillere som kan være aktuelle for oss, sier Magnus Powell, som er trener for Obos-laget.

Mener Yabré er klasse

– Vi har en lokal profil i Levanger som Ivar Sollie Rønning passer perfekt inn i, og han kjenner vi godt fordi han har vært i klubben tidligere, sier svensken.

Spissen er ikke alene om å ha fanget trenerens oppmerksomhet.

– Saihou Jagne kjenner jeg til fra før av fordi jeg har sett han i Sverige. Han har egentlig alt, men for meg ser det ut som at han ikke har så gode holdninger. Han er god nok til å gjøre enda mer ut av seg.

– Dessuten er François Yabré klasse i andredivisjon og derfor en interessant spiller. Disse spillerne har jeg sett når de spiller kamper i Trondheim-området, og vi følger med videre. Vi er grundig i research-arbeidet, for klubben har ikke råd til å bomme, sier Magnus Powell.

– Helt naturlig

HamKam-trener Kevin Knappen mener det ikke er rart at spillerne hans har vekket oppmerksomhet hos andre klubber og trenere.

– Det er helt naturlig at andre klubber kikker på spillerne våre. I Ivar sitt tilfelle så er jo han også derfra, sier han.

HamKam og Sollie Rønning har for lengst gått inn i en dialog om en kontraktsforlengelse, uten å være helt i mål ennå.

– Dialogen er god, og han vet at han er sterkt ønsket i klubben. Vi ønsker å få på plass en avtale så fort som mulig.


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.