I denne utgaven av Corner oppsummerer Kevin Knappen, HamKams Kristoffer Hagen og HA-sportens Kai Kristiansen den første runden i 2. divisjon avdeling 4.

- Det var vel ingen av resultatene som overrasket veldig. Det meste var oppskriftsmessig, med unntak av Elverum som kun tok et poeng hjemme mot Strindheim, sier mannen som har trent nettopp Elverum de siste sesongene.

Kristoffer Hagen er ikke mer enn middels godt fornøyd med poengdeling mot Rødde, og mener Hamar-laget burde avgjort oppgjøret før pause. Hagen tilbakeviser at Kamma er dårlig trent, og at det er grunnen til at laget har avsluttet de siste kampene svakt.

HA-sportens Kai Kristiansen ser også litt framover på denne ukas cupkamper, og mener begge de to lage lagene har gode muligheter til å komme seg til andre runde.

Da må Kamma hjemmeslå Lørenskog, og Dala må revansjere det stygge 1-4-tapet mot Eidsvold Turn i vinter.

I denne sendingen får du også med det høydepunktene fra poengdelingen på Heimdal kunstgress og hjemmeseieren på Sveum.

HATV: Se videoer i høyremarg fra HamKam og Brumunddals kamper.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.