OSLO: John Anders Rise gjorde en knallkamp mot Lyn og var HamKams beste spiller. I første omgang gikk han foran og vant mange baller, leverte svært presise dødballer og hadde også en solid scoringsmulighet.

- Det var helt klart årsbeste av meg, men det er jævlig surt å tape, og vanskelig å glede seg over eget spill. Jeg var jo en av de som skulle ha scoret helt i starten av kampen. Det var bare flaks at de reddet.
Rise lå bak HamKams mål da han brøt en kontring midt på Lyns banehalvdel.
I andre omgang fortsatte han å spille bra da laget mistet litt aggressivitet.
- Mot slutten av kampen kunne vi kanskje vært enda mer kyniske og holdt på ballen i stedet for å legge inn foran mål, men alle lag vil jo gjerne vinne. Uansett skulle vi avgjort tidlig.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.