San Pedro
- Jeg har vært god på samme tid av sesongen tidligere også, men ikke klart å følge like godt opp. Det er jeg lei av, sier Rise, som var av HamKams mest stabile også mot Stabæk.
- Å tape med tre mål er selvsagt det jeg tenker mest på, men personlig føler jeg kampene i Spania har vært godkjent, sier Rise, som ikke var innblandet i noen av baklengsmålene, og som tror HamKam reiser seg kjapt etter den tøffe opplevelsen mot Stabæk.
- Vi kan ikke la to tap her prege oss for mye. Det er ikke bra at vi slipper inn enkle mål og skaper lite framover, men samtidig har vi vært ganske gode i mange av de andre treningskampene, sier Rise, som har bidratt godt også offensivt i Spania.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.