(Stjørdals-Blink - HamKam 0-1)

Etter sjansebonanza til begge lag i både første- og andreomgang, fikk etter hvert Tobias Ødegård hull på byllen i det 72. spilleminuttet etter frispark.

HamKam måtte virkelig slite for poengene borte mot Stjørdals-Blink.

- En god følelse å få med seg ny trepoenger borte. Vi gjør en habil bortekamp der vi vinner fortjent til slutt, sier Kevin Knappen.

Drepte kampen

Mot Elverum forrige serierunde hadde grønnbuksene enormt mange sjanser til å avgjøre kampen, uten å klare det.

Det så lenge ut til at kampen mot Stjørdals-Blink ble en lignende affære, helt til Ødegård kriget inn seiersmålet.

- Endelig klarte vi å vippe kampen i vår favør. Det er godt å få en dødballscoring på den måten, for ikke vært mye har vippet vår veg tidligere kamper. Vi har hatt sjanser og brent dem. Endelig vippet det vår veg, sier Kevin Knappen, som likevel mener det er mye å jobbe med.

Spesielt foran motstanderens mål.

- Vi har enormt mange sjanser og må bli mer effektive. Vi skulle scoret flere mål i dag.

HamKam-treneren ser framskritt i laget og gleder seg over det.

- Man kunne se kynismen i dag. I forhold til Gjøvik-kampen kan man se at spillerne har tatt lærdom, sier han.

Solid andreomgang

HamKam tok for alvor grep om kampen i den andre omgangen og styrte det meste som foregikk ute på gresset. 

- Andreomgang er vi solide og får den forløsende scoringen, men vi må bli mer effektive. Målet sitter langt inne, og vi må bli flinkere til å omsette de mange sjansene vi får, sier treneren, og legger til:

- De siste ti jobber vi mot klokka, men vi står godt. Vi er fornuftige og går av de siste minuttene. Det liker jeg å se.

HamKam (4-4-2): Emil Holst - Truls Jevne Hagen, Tobias Ødegård, Francois Yabré, John Anders Rise - Ole Erik Midtskogen, Franck Semou, Kristoffer Hagen, Emil Dahle - Ivar Sollie Rønning, Saihou Jagne.

Benken: Lars Jendal, Valentin Blaka, Simen Bolkan Nordli, Mathias Pedersen Aasand, Nicholas Mickeson.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.